03.07.2016

Ууд Сълюшънс 2014 ЕООД

Директен вносител на интериорни и екстериорни настилки за домашно и обществено ползване (естествен паркет или масивен паркет – дюшеме, естествен декинг от благородна и екзотична дървесина и фасадни облицовки от дърво. Ние предлагаме доставка, професионален монтаж и гаранция на предлаганите от нас продукти, както и съвети за поддържане на Вашият дървен под. Наши основни партньори са австрийските компании Feel Wood и Seca, производители с дългогодишен опит и поддържащи висок стандарт на качество.

 

Feel Wood – Масивни дървени подове от Австрия

wood

Фабриката е основана през 1926 г. в селцето – Wernersdorf Austria. От 1992 г. стартира производство на масивни подови настилки.

Доставка на суров материал

Гарантираното качество на суровия материал се дължи на дългогодишните ни партньорски отношения с наши доставчици. Дървесината е предимно от европейски произход, добивът и е контролиран според нормите за устойчиво използване на горите. (FSC и PEFC)

Производство

Контролирано съдържание на влага 9% +/-2%.
Специални производствени технологии.
Гарантирани  размери и еднаква визия на материала, дори при смесване на различни партиди от нашето производство.
Монтажът е изключително лесен поради, безкомпромисната точност и калиброване размера на всяка една дъска.

Качествен контрол

100% контролиране и проследяване на всяка една дъска от проиводството до монтажа.
Всяка дъска е маркирана с уникален код ERP, който (дава информация за производственият процес и произхода на суровината) – това спомага контрола на качество.

Професионализъм

Съвършената точност на размерите и перфектният финиш на повърхността се постига чрез обработване на материала с напълно автоматизирана производствена линия с дължина 145м от най-ново поколение, което ни предпазва от фактора човешка грешка.
Висока гъвкавост при изпълнение на индивидуални поръчки.

Продукти

„FEEL WOOD – MODERN LIVING“ На разположение на клиента са над 2000 комбинации от различни дървесини и финиши.
Повече от 14 вида дървесина и 45 различни финиша.
Аксесоари и продукти за поддръжка на пода.

Видове инсталация на естествения паркет

Монтаж с винтове (върху дървена конструкция)
Плаващ монтаж (посредством стоманени клипси)
Монтаж с лепило (площно лепене върху циментова основата)

 

SECA Повече от 95
години развитие и иновации

decking

От 1915г. насам ние усъвършенстваме уменията си за обработване на дървесина.
Разполагаме с модерна фабрика, управлявана вече четири поколения и призната на международният пазар.

Ние използваме суровини с най-високо качество, ултра-модерна производствена база, високо квалифицирани работници и се отнасяме с любов към дървото – това е рецептата за нашия успех.
Предлагаме богата гама от фасадни профили и конструктивни греди, което от своя страна дава възможност за много творчески и функционални решения за фасади, интериорен и екстериорен дизайн.

Строг контрол на качеството

Само перфектно обработената дървесина отговаря на нашите строги стандарти за качество и само това е което произвеждаме в нашата фабрика, за да се поддържа надеждна и разпознаваема марката Seca. Holzforschung Австрия контролира непрекъснато нашето производство, така че продуктите ни винаги да отговарят на най-високите стандарти за качество.

Широка гама от стандартни продукти

Нашата стандартна гама от дървени профили са на разположение в различни размери и видове дървесина; тя включва профили за тавани и стени, фасади, подови настилки и дървена конструкция.

Устойчивост

екологична и икономическа устойчивост в продължение на десетилетия  това е ключова характеристика на всички наши дейности. Тъй като ние обработваме естествени суровини, опазването на околната среда и изменението на климата е много важно за нас. Всички наши производствени процеси са неутрални за околната среда и опазването на природните ресурси. Устойчивост означава стабилно и надеждно партньорство с нашите клиенти,  доставчици и служители.