17.06.2016

Seca

Повече от 95 години развитие и иновации

От 1915г. насам ние усъвършенстваме уменията си за обработване на дървесина.
Онова, което някога е било дъскорезница в момента е модерна фабрика, управлявана вече четири поколения и призната на международният пазар.
Ние използваме суровини с най-високо качество, ултра-модерна производствена база, високо квалифицирани работници и любов към дървото – това е рецептата за нашия успех.
Предлагаме богата гама от фасадни профили и конструктивни греди, което от своя страна дава възможност за много творчески и функционални решения за фасади, интериорен дизайн и строителство.

Строг контрол на качество
Само перфектно обработена дървесина отговаря на нашите строги стандарти за качество и само това произвеждаме в нашата фабрика, за да се поддържа надеждна и разпознаваема марка. Holzforschung Австрия контролира непрекъснато нашето производство, така че продуктите ни винаги да отговарят на най-високите стандарти за качество.

Широка гама от стандартни продукти
Универсалност е нещо, което приемаме много сериозно. Нашата стандартна гама от дървени профили са на разположение в различни размери и видове дървесина; тя включва профили за тавани и стени, фасади, подови настилки, дървена конструкция и атрактивни покрития за вътрешни и външни дворове.
Устойчивост
Екологична и икономическа устойчивост в продължение на десетилетия, това е ключова характеристика на всички наши дейности. Тъй като ние обработваме естествени суровини, опазването на околната среда и изменението на климата е много важно за нас. Всички наши производствени процеси са неутрални за околната среда и опазването на природните ресурси. Устойчивост означава стабилно и надеждно партньорство с нашите клиенти, доставчици и служители.